Condicions i preus

Gira escolar

L’entrada de la campanya escolar de Mea Culpa és de 9 euros. Amb algunes excepcions quan es tracta de projectes liderats pels ajuntaments, institucions o plataformes culturals. Tota aquesta informació quedarà especificada a la web. 

 La compra de les entrades escolars de les representacions organitzades per la companyia implica l’acceptació de les següents condicions:

El preu de l’entrada és de 9 euros per alumne. El professorat té l’entrada gratuïta. Aquest preu inclou l’obra de teatre i el posterior col·loqui.

Les inscripcions escolars s’atendran segons l’ordre d’arribada i la distribució de les entrades segons ordre de pagament. Tindran preferència els centres amb alumnes amb alguna discapacitat o amb alguna necessitat especial.

És molt important que arribeu amb temps al teatre i que la funció arrenqui a l’hora prevista. Així doncs, és potestat de la companyia permetre l’accés al recinte un cop començada la funció.

A la gira escolar organitzada per Mea Culpa caldrà abonar el 50% de l’import total de les entrades un mes abans de la funció. En cas que no es faci l’ingrés en el termini indicat, la reserva quedarà anul·lada. Es faran recordatoris perquè als centres no els passi per alt el termini .El pagament de les entrades s’han de fer mitjançant ingrés bancari al núm. de compte que rebreu al correu electrònic de confirmació. Consulteu la safata de correu brossa si no rebeu cap correu. La resta es pagarà després de la funció.

 En cas d'anul·lació per causes de l’organització, d’epidèmies i desastres climàtics, es retornaran tots els diners. 

 Cada any tenim centres en llista d’espera. Per això és important comunicar qualsevol canvi referent al nombre d’alumnes, tant si hi ha baixes, com si es vol ampliar la reserva. També ens és molt útil que sigueu el més realista possible, a l’hora de reservar les entrades. Qualsevol dubte podeu escriure a: ciameaculpa@gmail.com o trucar a la M. Àngels Largo al: 605 551 040

Per demanar factura poseu-vos en contacte amb en Josep García a : administracio@ciameaculpa.cat