Condicions i preus

Gira escolar

L’entrada de la campanya escolar de Mea Culpa és de 9 euros. Amb algunes excepcions quan es tracta de projectes liderats pels ajuntaments o altres institucions. Tota aquesta informació quedarà especificada a la web.

 La compra de les entrades escolars de les representacions organitzades per la companyia implica l’acceptació de les següents condicions:

El preu de l’entrada és de 9 euros per alumne. El professorat té l’entrada gratuïta. Aquest preu inclou l’obra de teatre i el posterior col·loqui.

Les inscripcions escolars s’atendran segons l’ordre d’arribada i la distribució de les entrades segons ordre de pagament. Tindran preferència els centres amb alumnes amb alguna discapacitat o amb alguna necessitat especial.

És molt important que arribeu amb temps al teatre i que la funció arrenqui a l’hora prevista. Així doncs, és potestat de la companyia permetre l’accés al recinte un cop començada la funció.

A la gira escolar organitzada per Mea Culpa caldrà abonar el 50% de l’import total de les entrades abans del 31 de desembre. En cas que no es faci l’ingrés en el termini indicat, la companyia es reserva el dret d’anul·lar la reserva. El pagament de les entrades s’han de fer mitjançant ingrés bancari al núm. de compte que rebreu al correu electrònic de confirmació. Consulteu la safata de correu brossa si no rebeu cap correu. La resta es pagarà després de la funció.

En cas de cancel·lació de les reserves escolars, de totes o algunes de les places, la normativa serà la següent: es retornarà el 80% de les entrades a les anul·lacions fetes vint dies abans, el 30% una setmana abans i cap retorn si s’efectua tres dies abans o el mateix dia de la representació. Es retornarà l’import total de les entrades si s’avisa com a mínim amb un mes d’antelació.

 En cas d'anul·lació per causes de l’organització, d’epidèmies i desastres climàtics, es retornaran tots els diners. 

 Cada any tenim centres en llista d’espera. Si les cancel·lacions es fan al darrer moment, ja no som a temps d’encabir aquests centres que han quedat fora. Per això és important comunicar qualsevol canvi referent al nombre d’alumnes, tant si hi ha baixes, com si es vol ampliar la reserva. També ens és molt útil que sigueu el més realista possible, a l’hora de reservar les entrades. Qualsevol dubte podeu escriure a: ciameaculpa@gmail.com o trucar a la M. Àngels Largo al: 605 551 040